Deze week heeft Cardio Biometrics, na een periode van intensieve samenwerking met NORISK Software, haar webapplicatie in gebruik genomen. NORISK Software en Cardio Biometrics zijn een meerjarige samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling, hosting en beheer van de applicatie en support van gebruikers. Wij kijken uit naar een langdurige relatie met elkaar.

De projectaanvraag voorzag in de procesoptimalisatie en automatisering rond de afname en analyse van ECG’s (holter onderzoek). Er is overeengekomen dat NORISK Software een webapplicatie zou ontwikkelen op basis van haar Rapid Application Framework welke geprogrammeerd is op basis van krachtige .NET technologie. Daarnaast is er een bureaubladapplicatie ontwikkeld welke zorgt voor de verwerking van de verzamelde data.

Lees meer op de website van NORISK Software